Dolphin aparthotel and studios - Парга, Йонийско крайбрежие- почивка в гърция - travel studio

София, ул. Денкоглу 17, +359 2 / 950 62 23, +359 878 686 535 , +359 889 680 867, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dolphin aparthotel and studios - Парга, Йонийско крайбрежие- почивка в гърция

 йонийско крайбрежие, парга, хотели и резервации, почивка в гърция

почивка на Йонийското крайбрежие в Парга 

 Dolphin studio and aparmens Parga-Lichnos beach

собствен транспорт 

Dolphin Apartments  е малък фамилен хотел, разположен в залива на плажа Лихнос,  Парга Разполага с открит басейн, от хотелът се открива прекрасна  гледка към Йонийско море. Хотелът предлага двойни и тройни стаите ,с балкон или тераса, и апартаменти с две отделни спални. Стаите са с климатик , TV, сейф,Има и студиа кухненски бокс с хладилник и кухненска посуда. Баните са оборудвани с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности.
Лихнос бийч е само на 5 мин , прекрасен пясъчен плажи с кристално чисти води на Йонийско море. По крайбрежието са разположени множество кафента, таверни, различни барове и ресторанти. На място има безплатен частен паркинг. а също безплатен Wi-Fi интернет на цялата територия.

 

 

 

 

 

 


информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.
за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка
за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка
за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /стая/ нощувка

 

Условия и срокове за записване:

Минимален брой туристи : няма

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е № 03700100001997

 В пакетната цена не се включва медицинска застраховка

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата,или на страницата на застрахователя http://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия

 

Общи условия  >>>     http://www.travelstudio.eu/over55/itemlist/category/132-2014-09-17-11-17-10     

 

 

 информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

 * актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail или директно  в офиса на Тур Оператора

back to top